Esports, música i demés aficions

sábado, junio 16, 2007

Crònica concert de Travis

Lloc: Espacio Movistar (Barcelona, Parc del Fòrum). Dimarts, 12 de Juny 22:00 hores. Preu: 20 euros.


Gran concert de Travis el de dimarts al Espacio Movistar del Fòrum. La banda escocesa va estar molt simpàtica en tot moment, a més de fer gala d’un gran directe, cosa que no totes les bandes ho poden dir. Amb tot convenciment tots els assistents van tornar cap a casa amb un somriure als llavis.

Travis, precursors de la nova onada de pop britànic melancòlic i ensucrat, van demostrar un molt bon directe, aconseguint sonar molt millor en directe que en els discos i tenir un registre molt més rocker i contundent. La implicació de la banda amb el públic va ser total i gens forçada, amb constants parlaments del cantant Fran Healy i bromes amb els companys de la banda, especialment amb el nou “fitxatge” el teclista suec Klaus. La banda se la va veure en tot moment molt còmode i rient tota l’estona. Especialment a destacar quan la banda va acompanyar al públic amb el “oé, oé, oé” posant-li música als càntics i també quan el guitarrista Andy Dunlop (perfecte durant tota la nit) es va “llençar” sobre el públic mentre tocava. No és gaire comú veure com una banda s’ho passa tan bé sobre l’escenari i no fa les coses per fer sense que semblin forçats a fer-ho com passa a gairebé totes les bandes grans.

El concert va començar inesperadament sonant per megafonia els acords de la banda sonora de Rocky amb les llums apagades, però de sobte van aparèixer entre mig del públic els membres de la banda fent una entrada parodiant a U2 a la gira PopMart (en que Bono entrava vestit de boxejador enmig del públic) just davant nostre, podent-los tocar i tot. El concert va començar amb “Selfish Jean” del últim disc The Boy With No Name, que venien a presentar. Musicalment el concert va ser molt més que correcte, en que del nou disc es van tocar “Selfish Jean”, “Closer” (en que Fran Healy va dir al públic que ens saludéssim amb tothom amb qui no ens coneguéssim del públic), “Battleships”, “Eyes Wide Open” i “My Eyes”. Els moments àlgids del concert van arribar amb “Side” (la millor de la nit), “Sing”, “Pipe Dreams” i “Writing To Reach You”, i la part més rockera amb “Turn” i “All I Want To Do Is Rock”. Als bisos un set acústic amb “Flowers In The Window” i per tancar el concert què millor que fer-ho amb la millor cançó de Travis, la melancòlica “Why Does It Always Rain On Me?”.

Gran concert per posar fí a l'etapa del Espacio Movistar al Fòrum de Barcelona, ja que en breu serà desmuntat perque en els terrenys que ocupa s'hi construirà la nova seu de Telefónica a Barcelona. Es rumoreja que l'Espacio Movistar pot tenir continuitat en un futur però traslladant-se a l'altre extrem de la Diagonal, a la Zona Universitària.

VIDEOS:

Eyes Wide Open:

My Eyes:


Etiquetas: ,

1 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ei nanu!Fa temps que no t'escribia res al teu blog.A veure si la temporada que ve ens pots deleitar am les teves croniques futbolistiques..SALUTACIONS!!!JORDICCAU

12:54 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home