Esports, música i demés aficions

viernes, junio 15, 2007

Gran Premi de Catalunya de MotoGP

La nostra perfecte localització en ombra al Circuit

Entrenaments lliures de MotoGP el dissabte

Caiguda de Olivier Jacque (Kawasaki MotoGP) que es va trencar la clavícula

El Circuit ple com un ou en plena cursa de 250 cc, amb Jorge Lorenzo liderant la carrera


El passat dissabte i diumenge vaig anar al Circuit de Catalunya a veure el GP de Catalunya de motociclisme. Va estar força bé, sobretot el diumenge, el dia de les carreres. El dissabte d’entrenaments està bé per anar-te fixant en el motos i els detalls de cada una i sobretot disfrutar del espectacular só que té una MotoGP, cosa que no es pot dir del “cutre” sorollet de les 125 cc.


Per sort, vam veure la que possiblement va ser la millor carrera de la temporada a MotoGP, un altre recital de Jorge Lorenzo a 250 cc, i una altre carrera boja en 125 cc en que Pol Espargaró va fer posar de peu a tot el Circuit.

A la tribuna M on érem, per sort tenia sostre i no vam tenir que suportar el potent sol que va caure tot el cap de setmana. També l’ubicació era perfecte en plena Corva Seat, a on vam presenciar varis avançaments, els més espectaculars els que es van fer mútuament Valentino Rossi i Casey Stoner a la categoria de MotoGP. Stoner va demostrar que no és un comparsa i que pot arribar a ser el nou Mick Doohan, mentre que Dani Pedrosa va continuar demostrant el seu preocupant estancament i la seva nul·la capacitat per fer avançaments.


Aquí us deixo un petit vídeo que vaig fer durant la carrera de MotoGP en una de les primeres voltes, a on veiem passar primer a Casey Stoner, Valentino Rossi, Dani Pedrosa i John Hopkins:


Etiquetas: , ,