Esports, música i demés aficions

sábado, agosto 11, 2007

Fins sempre, Nicolau!


El passat dimecres ens va deixar Nicolau Casaus als 94 anys d’edat, el cavaller del barcelonisme i de tot el futbol espanyol. No per esperada, la notícia ens alleugerit la tristesa a tots els barcelonistes.

Si el cel existeix, segur que des del dimecres serà un lloc molt millor, i la seva arribada segurament farà més divertida l’estada de tots els nostres familiars barcelonistes que ens han deixat. Sempre recordarem al gran Nicolau amb el somriure als llavis, amb el seus enormes puros havans. Gràcies per haver portat el nom del Barça amb orgull i per ser una persona que mai ha tingut ni un sol enemic, tots els directius dels equips de futbol espanyol l’estimaven tot i la rivalitat que pogués existir entre els equips.

Personalment vaig de tenir l’oportunitat de conèixe’l en 2 ocasions en les entregues de les insígnies a 25 anys de socis amb el meu oncle i als meus pares. Tot i haver centenars de persones en l’acte va tenir la senzillesa de parlar amb tots els assistents encara que fos un segons i no fer-ho per obligació, només per tenir una humanitat tan gran que no li cabia al seu enorme cos. Mai tenia un no per a ningú, i sempre estava disposat a ajudar.

Fins sempre, Nicolau!

Etiquetas: , ,