Esports, música i demés aficions

miércoles, noviembre 29, 2006

El "Top 15" de Ronaldinho. Els 15 millors gols de Ronaldinho amb el Barça

Després de l'obra d'art en forma de xilena que va fer Ronaldinho el dissabte davant el Vila-Real, m'ha vingut la idea de fer un "Top 15" de gols de Ronaldinho amb el Barça amb videos del YouTuBe. Es possible que m'en deixi algun, però aquesta és la meva classificació:

15: BARÇA - REIAL SOCIETAT 2005/06:
Gol davant la Reial Societat al Camp Nou, temporada 2005/06. Aquest gol significava el 2-0, en un partit que acabaria 5-0. Roni rep la pilota a la frontal de l'àrea i marca amb un potent xut ras i creuat. Narració de la TV àrab Al Jazeera:



14: BARÇA - SEVILLA 2005/06:
Gol contra el Sevilla en Lliga, de la temporada 2005/06. El Barça empatava 1-1 a casa davant un Sevilla que s'havia avançat en el marcador i quan el partit semblava que acabaria en empat, Ronaldinho s'inventa aquest golàs després d'una paret amb Larsson. No és espectacular, però l'efecte que li dona a la pilota per a que Palop no pugui parar-la és sublim. Narració de la TV àrab Al Jazeera:



13: BARÇA - SARAGOSSA 2006/07:
Gol d'aquesta temporada davant el Saragossa que significava el 2-1 en un partit que acabaríem guanyant 3-1. Era el minut 851 i el Barça jugava amb un menys gràcies a Rafa Guerrero que va inventar-se una expulsió a Motta. Quan el partit semblava perdut, Roni fa aquest golàs de falta que tot i anar al pal del porter és imparable per la força del xut i un gran efecte. Narració del Canal+ França:



12: BARÇA - UDINESE 2005/06:
Golàs de falta davant l'Udinese en Champions League la passada temporada, 2005/06. Roni envia la pilota a on el porter De Sanctis no pot arribar, impressionant la repetició agafada des de darrera de la porteria. Aquest gol obria el marcador en un partit que el Barça guanyaria fàcilment per 4-1. Narració d'una TV Holandesa:



11: OSASUNA - BARÇA 2003/04:
Gol de malabarista a l'estadi de El Sadar, a la temporada 2003/04. Roni rep una passada de Davids la controla d'esquenes a porteria i sense deixar que la pilota caigui al terra la remata de volea. Gol de llest, de jugador que ha après a jugar al carrer. Era el gol de la victòria en un partit que va acabar guanyant el Barça 1-2. Narració de Barça TV:



10: BARÇA - LEVSKI SÒFIA 2006/07:
Gol d'aquesta temporada a la Champions League, en partit que el Barça va guanyar per 5-0 al Levski Sòfia sota una forta tempesta. En temps de descompte Ronaldinho feia el 5-0 en un xut extraordinari de rosca que es cola per l'escaire. Narració d'Antena 3, amb comentaris també de Manu Sánchez! :



9: VALÈNCIA - BARÇA 2004/05:
Gol importantíssim de Ronaldinho a Mestalla a la temporada de la 1ª Lliga de Rijkaard, la 2004/05. La Lliga arribava al seu fí i el Barça necessitava guanyar per sentenciar la Lliga lo abans possible, una Lliga que guanyaria la setmana següent també a València, al camp del Levante. Aquest impressionant xut de Ronaldinho des de fora de l'àrea que es cola per l'escaire significava el 0-1 d'un partit que el Barça acabaria guanyant per 0-2. Narració de TV3 al programa Gol a Gol:



8: BARÇA - SEVILLA 2003/04:
Aquest va ser el primer gol de Ronaldinho amb el Barça i al Camp Nou. Era la 2ª jornada de Lliga i el Barça de Laporta en una decissió polèmica va fixar l'hora del partit a les 12:05 de la matinada, en la coneguda "nit del gaspatxo" en que un servidor va sortir per TV3 precissament bebent-se un gotet de gaspatxo. El Barça perdia per 0-1 i Ronaldinho va fer una jugada espectacular a l'arrancar al mig del camp i després de driblar-se dos defensors feia un potentíssim xut des de molt lluny que donava al travessar i entrava. Aquest gol va significar el 1-1, resultat que va acabar sent definitiu. Video grabat per un aficionat al camp des d'una càmera de videoaficionat, una visió del gol mai vista i no per això menys espectacular:



7: REAL MADRID - BARÇA (0-3) 2005/06:
Aquest gol que va significar el 0-3 al Bernabeu de la passada temporada 2005/06, ha donat la volta al món. No només pel gol en sí, sinó per l'imatge del Santiago Bernabeu en peu aplaudint a Ronaldinho. Roni aquella gloriosa nit va fer 2 gols increïbles, aquest és el 0-3. Com al 0-2 s'escapa per la banda esquerra, destrossa la cintura del bluff Sergio Ramos, entra a l'àrea i creua la pilota davant la sortida de Casillas. Narració de la Cadena Ser (ui quin mal va fer aquest gol):



6: BARÇA - CHELSEA 2005/06:
Golàs impressionant de Ronaldinho davant el Chelsea al Camp Nou, en partit de Champions League 2005/06 que el Barça va empatar 1-1 i en que es va rubricar la classificació per a 1/4 de Final de la Champions. El partit era apunt d'acabar i Ronaldinho va rebre la pilota a la frontal de l'àrea, i una demostració d'habilitat i potència s'en va de Lampard, Carvalho i Terry, i fa un espectacular xut sec que Peter Cech no pot atrapar. Narració de la ESPN Brasil:



5: DEPORTIVO LA CORUÑA - BARÇA 2005/06:
Gol de Ronaldinho a Riazor en la passada temporada 2005/06, que significa el 1-2 en un partit que acabaria en un empat 3-3. És un gol extraordinari, possiblement un dels gols menys valorats de Ronaldinho, que és una còpia gairebé perfecte de la "cua de vaca" que va fer Romário davant d'Alkorta en el 5-0 del Barça al Madrid. Espectacular regat de "cua de vaca" de Roni a Manuel Pablo i gran definició amb l'exterior davant la sortida de Molina. Narració de la TV àrab Al Jazeera:



4: REAL MADRID - BARÇA (0-2) 2005/06:
Aquest va ser el primer gol de Ronaldinho (el 0-2) de la gran victòria per 0-3 al Bernabeu a la passada temporada 2005/06. Increïble la cursa de Ronaldinho, la manera de ridiculitzar a Sergio Ramos i a Iván Helguera, i bona definició davant la sortida desesperada d'Iker Casillas. Narració de la Cadena Ser (quin mal fa això a alguns...):



3: BARÇA - VILA-REAL 2006/07:
Aquí va el gol d'aquest dissabte de xilena davant el Vila-Real. Un gol digne de la peli "Matrix", Roni controla amb el pit una pilota dins l'àrea però el control no és bo i s'en va cap enrere, i quan qualsevol futbolista donaria la pilota per perduda fa una xilena no premeditada que bat al porter Barbosa. Sencillament increïble, molt plàstic i sobretot fruït d'una gran capacitat d'improvització. Narració de la TV àrab Al Jazeera, espectacular sentir com el locutor narra el gol, impagable:



2: BARÇA - MILAN A.C. 2004/05:
Espectacular gol i decissiu gol de Ronaldinho, que va suposar la victòria 2-1 al Milan en partit de la Lligueta de la Champions League 2004/05. Faltaven 5 minuts per acabar un gran partit de futbol i el millor estava per arribar, Roni driblava a Gattuso i Nesta i batia a Dida amb un espectacular cacau des de fora de l'àrea que es colava per l'escaire. Ronaldinho portava a l'èxtasi al Camp Nou, una nit en que naixia un Barça que acabaria guanyant la Lliga i que trencaria molts anys de sequera. Narració d'una TV Holandesa:



1: CHELSEA - BARÇA 2004/05:
Per a mí aquesta és l'obra d'art de Ronaldinho més sublim. Aquest gol significa el 3-2 a Stamford Bridge, un resultat que momentaniament ens classificava per a 1/4 de Final de la Champions League 2004/05, però que un gol de Terry a la 2ª part ens acabaria eliminant. Aquest gol ho te tot, qualitat, fantasia, potència i sobretot precissió. És increïble com després de fer un ball davant els centrals del Chelsea, amb l'exterior del peu col·loca la pilota enganxada al pal a on mai hagués pogut arribar el porter Peter Cech. La repetició des de darrera de la porteria ens permet observar la grandesa d'aquest gol. Narració de la TV anglesa ITV, espectacular sentir com el locutor anglès crida "wonderful, wonderful goal":




Aquí teniu la meva sel·lecció, ara toca debatir-la, ja sabeu espero els vostres comentaris.

Etiquetas: , ,

1 Comments:

Blogger David said...

Wonderful!! Aquest post l'enllaçare desde el meu blog, molt currat tio!

12:32 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home