Esports, música i demés aficions

miércoles, noviembre 08, 2006

Torna el Vertigo Tour i première de la nova cançó "Window In The Skies"


U2 durant l'interpretació de Where The Streets Have No Name a Brisbane


Gran dia per als fans d’U2. Per fi i després de 8 mesos de parada (en principi obligada per la malaltia de la filla de The Edge), ha tornat U2 a la carretera continuant el Vertigo Tour que ja arriba al seu 5è leg. Aquest 5è leg ha començat avui a Brisbane (Austràlia) per a fer el 1r dels 13 concerts que li falten al Vertigo Tour per acabar definitivament.

Sembla ser que els nois han tornat en plena forma i han ofert un show d’alt nivell d’unes 2 hores i 20 minuts de durada en que no s’han prodigat gaire en els temes del disc How To Dismantle An Atomic Bomb (només han tocat 5 cançons) i en que ha sorprès la forta presència de temes del All That You Can’t Leave Behind (4 temes), ja que l’Elevation Tour no va poder visitar Austràlia fa 5 anys.

Sorprèn en el setlist d’avui la presència de Yahweh en el set principal, així com la versió elèctrica de Walk On. En els bisos remarcar que encara continua el “remember” del ZooTV amb Zoo Station i The Fly, i la gran sorpresa han estat les 3 últimes cançons: l’enèrgica The Saints Are Coming (cover de The Skids gravada recentment a Abbey Road amb Green Day amb fins benèfics), la sorprenent Angel Of Harlem (només tocada 2 cops en aquest Vertigo Tour) i per acabar el concert la preciosa Kite, una versió més llarga del habitual amb un gran solo de The Edge cap al final de la cançó.

SETLIST Brisbane 07/11/2006:

1. Vertigo
2. City Of Blinding Lights
3. Elevation
4. Until The End Of The World
5. New Year's Day
6. Beautiful Day
7. Yahweh
8. Walk On
9. Sometimes You Can't Make It On Your Own
10. Love And Peace Or Else
11. Sunday Bloody Sunday
12. Bullet The Blue Sky
13. Miss Sarajevo
14. Pride (In The Name Of Love)
15. Where The Streets Have No Name
16. One
------------------------------------------------------------------------------
BISOS 1:
17. Zoo Station
18. The Fly
19. With Or Without You
BISOS 2:
20. The Saints Are Coming
21. Angel Of Harlem
22. Kite



PREMIÈRE DE "WINDOW IN THE SKIES"

Avui ha estat la première Mundial per a les ràdios de la nova cançó d’U2 Window In The Skies, que servirà per omplir el nou recopilatori de la banda irlandesa “U218Singles” en que en 16 cançons repassen la seva trajectòria (en una elecció molt discutible de les cançons), més la cançó The Saints Are Coming gravada amb Green Day.

Aquesta nova cançó Window In The Skies representa un canvi d'estil remarcable d'U2, en que Bono s'atreveix a tocar el piano. És una cançó de gran qualitat en que per moments no sembla ser una cançó d'U2, és un canvi total de registre molt interessant en que la banda sembla desmarcar-se del no gaire ben vist pels fans gir cap a la comercialitat dels seus temes en els seus 2 últims àlbums. Window In The Skies ens recorda per moments a Electrical Storm, i en altres moments de la cançó es poden veure similituts amb l'estil d'altres bandes. L'inici de la cançò ens recorda a Coldplay i cap a la meitat de la cançó ens pot arribar a recordar l'estil de Starsailor (només 10 segons) i també més als The Beatles. Una cançó que sembla que de moment ens ha aconseguit entusiasmar als més fans. Llàstima que no es decideixen a aprofitar aquest dolç moment de forma que semblen atrevessar per a decidir-se a gravar un nou àlbum tal i com ells mateixos havien afirmat.

Etiquetas: ,

1 Comments:

Blogger Alls cuits mai couen said...

roger, tal com diu l'azriel has de postejar més!

10:44 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home