Esports, música i demés aficions

jueves, mayo 08, 2008

Carta oberta a Laporta d'un culé emprenyat


Laporta, Rijkaard, Txiki i els jugadors, TOTS CULPABLES!!!

Feia molt de temps que no parlava de futbol i del Barça en aquest blog. Ara considero que ha arribat el moment per descarregar tota la meva ira i la de molts barcelonistes. Aquests dos últims anys es poden resumir molt fàcilment només en una paraula: RIDÍCUL.

Ara és l’hora de disparar als culpables. És l’hora de demanar responsabilitats a Joan Laporta i el seu estimat lloro, al sang d’orxata Frank Rijkaard, al “mucha nariz, poco olfatoTxiki Beguiristain i a la colla de mercenaris que els hi diuen jugadors de futbol (encara que alguns ja són més exfutbolistes que futbolistes). Tots aquests 4 responsables s’han orinat a sobre del club i dels seus socis. Laporta està empenyat en fer bo a Joan Gaspart, a Rijkaard si el deixem un any més d’entrenador és capaç ni de fer-nos classificar per Europa, a Txiki no se li pot donar la responsabilitat de tornar a despilfarrar els nostres diners en pseudo-jugadors, i als jugadors que si ells fossin convertirien el camp d’entrenament en una discoteca o en una sucursal del Riviera.

Això fot un tuf de podrit que tira d’esquena, alguna cosa olora a podrit a Can Barça. Arriba el moment de prendre decisions, sí això que fa 2 anys que no en prenen. I és que això de prendre decisions és com l’esport, sinó entrenes després no funcionen. Han estat 2 anys de no fer res a nivell de junta directiva, de fer confiança cega en un projecte que es veia que no anava a enlloc, en confiar en un entrenador que havia donat mostres més que suficient de que havia perdut el rumb del vestidor i que en els partits era ridiculitzat tàcticament per els entrenadors rivals, i també permetre-ho tot a una colla de jugadors que han deixat ben clar que el futbol ja no és la seva prioritat a la seva vida.

Per si fos poc el projecte de l’any que ve no dona moltes esperances que diguem. La junta fa fora a Frank Rijkaard (2 anys després del que tocava) i li dona tota la responsabilitat a Pep Guardiola, tot un meló per obrir que te com a gran bagatge d’entrenador haver entrenat a un equip de 3ª Divisió. Ara veurem quina política de fitxatges es segueix, però no confio en que puguem reconstruir aquest equip tan fàcilment. També s’haurà de veure si es fa neteja de veritat de tots els càncers en forma de jugadors que tenim, com a mínim es tindria que donar la baixa a uns 12-14 jugadors. No serà gens fàcil, el mercat està força malament, els preus s’han encarit i els bons jugadors no abunden. Per tant ens esperen 2 anys més complicadíssims amb un entrenador al timó sense cap experiència i possiblement ens tindrem que quedar amb uns quants jugadors que voldríem traspassar perquè ningú els voldrà.

Deixem escapar a Mourinho, per què? En bàsquet deixem que Ettore Messina s’ens escapi per culpa la de l’indiscreció i indefinició dels nostres directius. El Barça d’handbol tanca la temporada en blanc després d’estar 26 anys seguits com a mínim guanyant un títol. Què ens està passant? Si abans he enumerat 4 culpables d’aquesta situació, ho podem resumir en un de sol: Joan Laporta i la seva junta directiva. Ells són els responsables i administradors del club. Ells són els que no han pres decisions, els que han fet la vista grossa i que han llençat 2 temporades a les escombraries. Una junta directiva en que només se’n pot salvar al vicepresident econòmic Ferran Soriano, possiblement l’única persona vàlida de tots els directius. El que més em sap greu es que jo els vaig votar, per això mateix també estic més legitimat per a criticar-los. Si us plau, gràcies per tot, fotin el camp i convoquin eleccions i sinó, que algú amb cara i ulls els faci una moció de censura (se’n recorden que ells també en van fer-ne una?)

Atentament, soci 94.259

Etiquetas: , ,

1 Comments:

Blogger David said...

Totalment d'acord... junta directiva FORA! tinc la sensació de que no anirem enlloc amb en Pep...

12:51 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home